Jan

Peluang Beasiswa Mahasiswa Internasional dan TEEP (Taiwan Experience Education Program) NATIONAL QUEMOY UNIVERSITY – Taiwan

Kamis dan jumat, 14-15 Januari 2021 Telah dilaksanakan webinar international, kolaborasi Politeknik Pariwisata Prima Internasional dan SMAN 2 Cirebon dengan topik “Peluang Beasiswa Mahasiswa Internasional dan TEEP (Taiwan Experience Education Program)” yang berikan oleh National Quemoy University (NQU) – Taiwan.

Sebuah program yang memberikan kesempatan bagi Siswa & Mahasiswa untuk belajar bahasa mandarin dan melanjutkan studi nya ke Taiwan. Beasiswa yang diberikan sangat menarik, selain mendapatkan keringanan biaya kuliah, calon penerima beasiswa juga akan diberikan uang saku oleh pemerintah disana.

Diharapkan dengan adanya beasiswa ini memberikan peluang yang sangat baik bagi siswa/i & mahasiswa/i masing-masing lembaga pendidikan. (Ajk))

————————————- – – – – – – – – – – – – –

/english/

Thursday and Friday, January 14-15, 2021 An international webinar was held, a collaboration between the International Prima Tourism Polytechnic and SMAN 2 Cirebon with the topic “International Student Scholarship Opportunities and TEEP (Taiwan Experience Education Program)” which was given by National Quemoy University (NQU) – Taiwan .

A program that provides opportunities for students & students to learn Mandarin and continue their studies in Taiwan. The scholarships are very attractive, apart from getting tuition fee waivers, prospective scholarship recipients will also be given pocket money by the government there.

It is hoped that this scholarship will provide excellent opportunities for students & students of each educational institution. (Ajk)